Alla inlägg under juli 2008

Av Christina - 14 juli 2008 21:17

Vår dag, min & barnens blev helt ok till slut. Fast det blev ej ngt bad och inget vatten gick.

det kom så mycket moln så jag trodde det ej skulle bli så varmt. Tji fick jag...helt fel! Jag stod i kronis och sökte efter skugga. Letizia ville iallafall gunga så jag stod där i skuggan i 45 minuter. Leon lekte med sin bästa kompis Eddie. Pirater var dem idag....

Faster Soad & Patrick kom förbi en sväng i parken , d var kul! dem vill ju träffa barnen så mkt som möjligt...Dem skall ju nämligen ta hand om barnen när lillebror skall kika ut. Undrar hur det kommer att gå?

Varken vi el barnen är vana vid barnvaktshjälp, kanske dags?

Letizia är ju som jag nämnt otroligt mammig nu så jag vet ej.

Hon har ett otroligt temperament! Hon kan bli så arg att hon knappt vet var hon skall ta vägen. Idag så vägrade t ex hon bli nattad av ngn annan än mig. Hon skrek konstant i 20 minuter så vi gav upp, både jag & Josef. kanske inte d bästa med tanke på att lillebror kommer snart. men det löser sig, vi får lösa det. Hon blev tyst så fort jag tog henne och somnade efter vällingflaskan på 3 sekunder lilla söta mammas tjej! Minns att Leon vid hennes ålder var otroligt pappig så det är väl inte mer än rätt att jag oxå får ngn som blir mammig?

Just det, hann med att hitta en fin klänning på åhlens oxå...varje dag är ju en kamp för mig att hitta ngt att ta på mig, inte kul längre...Vill ha min kropp tillbaks nu snarast!!!Iallafall så var klänningen riktigt fin och kostade bara 99 kronor, perfekt pris för min plånbok just nu.

Nu skall jag kolla på vårt hus igen som vi reserverat. Nybyggt kedjehus.  Såååå fint och jag längtar så att få större. inflyttningen är till nästa vår/sommar men jag antar att det blir till sommaren. bättre att tänka så, då blir man ej besviken.

Skall än en gång möblera vårt hus....Lär ju ändra mig ngra ggr innan det är dags för inflyttning.;0)

Av Christina - 14 juli 2008 10:15

Nu är det måndag igen....

En hel vecka med aktiviteter och kanske en lillebror kommer oxå?

han bestämmer ju själv men det skulle kunna ske...Inne i V.38

jag är väldigt trött på att vara gravid nu....3:e gången och nu är det sista gången. kanske skulle jag njuta mer?

jag vet men d e svårt....

Jag är mest orolig för hur jag skall orka, hur jag skall bli en bra mor till mina  fantastiska barn?

Min lilla tjej är så liten än och sååå mammig. Hon kommer nog inte ta emot konkurrensen med stormförtjusning. men men det ordnar sig nog. Skall ej grubbla på det, kan inte styra det ändå. Min stora pojke som förväntas vara så stor och kunna allt hela tiden....


Idag skall vi åka och bada....tänkte jag. Solen skiner ju.

kanske vattnet går? kanske inte.....Återstår att se.

Skapa flashcards